+381 64 957 6482

Izrada web stranica Pula

Pula je prekrasan hrvatski grad s velikim brojem obrta. Svaka tvrtka koja je zainteresirana za vođenje dobrog posla trebala bi imati svoju web stranicu, a činjenica da sve veći broj ljudi traži ono što im treba putem tražilica dovoljno govori koliko je važno imati vlastitu web stranicu. Bez obzira radi li se o proizvodu ili usluzi, web stranice omogućuju stjecanje novih kupaca.
Razvoj web stranice Pula stoga je namijenjen svim obrtima, bez obzira na veličinu koja posluje u Puli, kako bi se imao veći broj klijenata i više posla putem web stranice.

Bez obzira kojim se poslom bavite, stvaranje web stranice u Puli omogućuje vam stvaranje vlastite web stranice pod vrlo povoljnim uvjetima. Uz uslugu održavanja web stranica, po cijeni od samo 80€ mjesečno, nudimo vam priliku da dobijete besplatni web dizajn. Slično kupnji mobilnog telefona za pretplatu, besplatno stvaranje web stranice uz mjesečno održavanje web stranice daje vam mogućnost da imate web stranicu za samo 80€ mjesečno, a uz održavanje morate redovito dodavati novi sadržaj na web stranicu. Na taj će način vaša web stranica uvijek biti obogaćena novim sadržajem, tekstovima i fotografijama koje nam pošaljete. Pazit će se na kvalitetne performanse na Internetu, brzo učitavanje web stranice u mobilne telefone, bez obzira na brzinu Interneta, što posjetitelji izuzetno cijene.

Kako bi vaša web lokacija imala što veći broj posjetitelja, a vaša tvrtka više klijenata, a vi kvalitetna i uspješna web stranica, nazovite nas putem Vibera ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo s vama stvoriti web stranicu koja će više poslovati u dogovorenom roku.

Za obrte koji posluju u Puli nudimo pristupačan dizajn web stranica s mjesečnim održavanjem web mjesta koje vam omogućuje stalno ažuriranje web mjesta novim i kvalitetnim sadržajem te ostvarivanje sve većeg broja posjeta putem web pretraživača.

Da biste stvorili web stranicu Pule, možete nazvati naše u bilo koje doba dana i poslati primjer web stranice koju biste željeli imati. Kvalitetnu web stranicu stvorit ćemo u roku od nekoliko dana od trenutka kada nam dostavite potrebni materijal.
Ako na svoje web mjesto želite dodati proizvode koje prodajete ili proizvodite, možete nas natjerati da na vaše web mjesto dodamo nove proizvode po najboljim cijenama. U principu, s mjesečnom uslugom održavanja web stranica, postavljanje određenog broja proizvoda je besplatno.

Stoga nas pozovite na kvalitetan dizajn i održavanje web stranice i uživajte u uspjehu.