+381 64 957 6482

Izrada web stranica Zagreb

Zagreb je najveći i glavni grad Hrvatske, a ujedno i ekonomski najmoćniji grad. U Zagrebu postoji velik broj obrta od kojih mnogi još nemaju vlastitu web stranicu. Posjedovanje vlastite web stranice izuzetno je značajno u doba digitalnih proizvoda, mobitela i ostalih uređaja gdje korisnici uvijek traže nove stvari putem tražilica.

Ako nemate web stranicu ili imate zastarjelu web stranicu koja nije u skladu sa suvremenim tehnologijama i prikazuje se na različitim vrstama zaslona, ​​kontaktirajte nas za najpovoljniji dizajn web stranica u Zagrebu.

Dizajn web stranica je naša specijalnost i u suradnji s nama dobit ćete kvalitetne i uspješne web stranice. Vaš obrt posluje u Zagrebu, a diljem Hrvatske putem web stranice možete dobiti nove poslove i klijente iz inozemstva. Cilj nam je pružiti našim klijentima veću zaradu kroz kvalitetan dizajn zagrebačke web stranice. Cilj nam je pružiti vam dobar posao, a mi smo ovdje da vam pomognemo.

Osim izrade web stranica, nudimo i povoljne pakete za održavanje web stranica, a ako nam želite povjeriti posao održavanja vaše web stranice na dulji rok, razvoj web stranica možete dobiti besplatno. Održavanje web stranica Hrvatska znači brinuti se o vašem web mjestu s tehničkog gledišta i redovito izrađivati ​​sigurnosne kopije tako da uvijek imate najnoviju kopiju svoje web stranice.

Održavanje web mjesta također uključuje uzimanje u obzir SEO optimizacije web mjesta i pozicije na Google pretraživaču. Stvaranjem web stranice Zagrebvi, usluga održavanja po cijeni od samo 20 EUR mjesečno pruža vam potpunu podršku i bolju poziciju za vašu web stranicu.

Vaša web stranica koja se redovito održava obogatit će se novim sadržajem, prema dogovoru, bilo da nam ga šaljete ili želite da slijedimo određeno područje vašeg poslovanja.

Da bi vaša web stranica bila što relevantnija i omogućila potencijalnim klijentima da vas lakše dođu, postoji izrada web stranice Zagreb po super povoljnim uvjetima.

Ako nas kontaktirate putem Vibera ili e-pošte, napravit ćemo za vas kvalitetnu i uspješnu web prezentaciju u roku od nekoliko dana. Da biste stvorili zagrebačku web stranicu, možete nas kontaktirati i poslati nam vizualni prijedlog kako bi vaša web stranica trebala izgledati, kao i primjere nekih web stranica koje vam se sviđaju.

Nakon dogovora izradit ćemo web stranicu koja vam se sviđa, a tijekom održavanja stranice, ako se odlučite za ovu uslugu, prilagodit ćemo i izmijeniti dizajn stranice prema vašim potrebama i željama kako bi klijenti tražili vaše usluge što je više moguće.